OSVESTILI SE: LJuba Perućica i Katarina Kolozeus posle „niza ludorija“ konačno shvatili šta im uskoro sledi (FOTO)

Novosti onlajn

05. 09. 2023. u 23:55

PEVAČ Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus uskoro će postati roditelji, a čini se da su tek sada u 30. nedelji blagoslovenog stanja shvatili koliko će im se životi za koji mesec promeniti.

ОСВЕСТИЛИ СЕ: Љуба Перућица и Катарина Колозеус после „низа лудорија“ коначно схватили шта им ускоро следи (ФОТО)

Foto: Pritnsrkin Istagram/ljubaperucica

Buduća mama se pogledala u ogledalo nakon odmora, napravila jedan selfi svoje figure i shavtila da prinova neizbežno stiže.

-Mislim da sam tek danas shvatila koliko smo porasli – napisala je zgodna Katarina u opoisu fotografije naponjući da se nalazi u tridesetoj nedelji trudnoće koju, ako je suditi po fotgrafiji, više nego dobro podnosi.

Budući tata pokazao je samo koji dan ranije od koga je nasledio svoju vrcavost, šarm, duhovitost koja često ide do krajnjih granica, kao i talenat za bavljenje muzikom, ne propustivši priliku da naglasi da prinova uskoro stiže.

-Za mene najbolji, najlepši i nezamenljivi. Gospođa i gospodin. Mama i tata. Uskoro najbolji baka i deka. Jedva čekam! Volim vas najviše – poručio je Ljuba.

Pevač i njegova lepša polovina već su pripremili sobu za bebu, a mnoge je iznenadio podatak da nisu nimalo štedeli za mesto na kome će spavati beba čim stigne u njhov dom.

Kolevka je sa baldahinima, a cena koju za platiti za ovo zadovoljstvo je nešto više od 500 evra, prema sajtu jedne turske prodavnice. U pitanju je naime bela kolevka sa specijalno rađenim ivicama i sa zlatnim postoljem.

(Grand)

BONUS VIDEO:

DUH I SLOBODA ROKENROLA: JU grupa posle devet godina na "Roštiljijadi"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)