HRVATIMA SAD SMETA I ČOLA: Dogovorio Novogodišnji nastup u Dubrovniku, ima onih koji se bune, besni što mu je dato 130.000 evra

Novosti onlajn

20. 07. 2023. u 16:21

NAJVEĆA regionalna zvezda Zdravko Čolić, već je dogovorio nastup za Novu 2024. godinu i to u Dubrovniku, ali je njegov koncert naišao na negodovanje tamošnje javnosti zbog cene koju je pogodio pevač.

ХРВАТИМА САД СМЕТА И ЧОЛА: Договорио Новогодишњи наступ у Дубровнику, има оних који се буне, бесни што му је дато 130.000 евра

Foto: D. Mišić

Kako tvrde mediji u Hrvatskoj, Zdravko je za nastup u novogodišnjoj noći tražio 130.000 evra, zbog čega su se neki pobunili, pa su komentarisali da je to strašno.

S druge strane, vlasti u Hrvatskoj se nadaju da će debelo naplatiti turistima Čolin koncert i od njega višestruko zaraditi.

Jelka Tepšić, zamenica gradonačelnika Dubrovnika rekla je kako veruje da će se iznos opravdati time što će imati veoma dobru posećenost.

- Zaista se na to računa, popunjenost hotela i privatnog smeštaja i interes sponzora - poručila je.

Prošle godine novogodišnji koncert u Dubrovniku je održao Dino Merlin. Cena karata za dvoje iznosila je skoro 1.000 evra, uz uslov da posetioci koncerta moraju biti i gosti hotela u kojem on peva. Dakle, onaj ko je želeo da sluša sarajevskog izvođača morao je da prenoći tu i plati još 975 evra za dve osobe. Ukupno je sve za dve osobe koštalo skoro 2.000 evra.

Foto: Milena Anđela

Inače, širom Hrvatske vlasti su zabranile srpskim izvođačima da tamo održavaju kocnerte, te je poslednja u nizu kojoj je nastup otkazan, Jelena Karleuša. Osim nje, zabranu su dobili: Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba, Aca Lukas i mnogi drugi.

(Informer.rs)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA | Sa zvezdama na ti | Br. 19 | Jelena Bašić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave