STRES JE UNIŠTIO: Evo zašto je Tea Tairović osedela i smršala

Novosti onlajn

07. 07. 2023. u 23:15

NAKON spektakulranog koncerta koji je pre tri nedelje održala na Tašmajdanu, Tea Tairović ponosna je na uspeh koji je postigla što joj je dalo vetar u leđa da nastavi put uspeha kojim uspešno korača.

СТРЕС ЈЕ УНИШТИО: Ево зашто је Теа Таировић оседела и смршала

Foto: ATA images

Vrtoglavi uspon došao je sa pesmom „Hajde“, nakon čeg je usledio album „Balkanija“, kao i „Balerina“, a Tea postala poznata po orijentalnom zvuku koji zastupa i kojim je, kako ističe, napravila revoluciju na našoj muzičkoj sceni.

Foto: ATA images

- Promenila sam kompletan pravac u kome današnja muzika ide i mnogi su se posle toga odlučili za taj orijentalni melos, tvrdi pevačica koja vodi gčavnu reč kada je odabir njenih pesama u pitanju.

Foto: ATA images

- Ja sam sama sebi producent i sama dobijam zasluge, odnosno trpim posledice kada nešto nije dobro, ali to je užasno teško i užasno stresno. Sve dok album ne izađe, ja već proplačem, osedim, smršam od muke i kada se to desi meni je već svejedno, uvalim se u fotelju i više nemam živaca, iskrena je Tairovićeva koji je potvrdila kako je imala neprijatne situacije tokom rada na albumu.

- Bilo je mnogo ružnijih situacija koje neću pomenuti iz poštovanja prema nekim ljudima, priznala je ona.

Iako uživa titulu jedne od najtraženijih i najuspešnijih mladih pevačica, svesna je da mora još puno da radi kako bi mogla da se poredi sa velikim imenima sa naše javne scene.

Foto: ATA images

Red je bio da se desi neka smena generacija kada su pevači u pitanju, ima tu još nekih izvođača, ali ne možemo još uvek da se poredimo sa nekima koji imaju karijere od po 30 i više godina, zaključila je ona.

(Grand)

BONUS VIDEO:

U MUZICI INTERPRETACIJA JE GLUMA Goca Tržan u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)