BARBARA BOBAK PREŽIVELA UŽASNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Isprevrtala se u smrskanom autu

Novosti onlajn

10. 06. 2023. u 19:25

PEVAČICA Barbara Bobak preživela je stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je automobil smrskan, a koja joj je promenila pogled na život.

БАРБАРА БОБАК ПРЕЖИВЕЛА УЖАСНУ САОБРАЋАЈНУ НЕСРЕЋУ: Испревртала се у смрсканом ауту

Foto: N. Skenderija

- Kada je sve to prošlo, ta bolnica, taj pregled i sreća da mi ništa nije bilo na čemu zahvaljujem Bogu, shvatila sam mnoge stvari. To me je navelo da treba da usporim, da više obraćam pažnju na okolinu, pa i u toj vožnji koja je deo svakodnevnog života. Ja sam neobazrivo vozila i to je navelo da u sekundi može da vam se okrene ili završi život – priča Barbara koja bez obzira na sve nije bila krivac u ovom udesu.

Foto: N. Skenderija

- Tada sam mogla da poginem ili da ostanem nepokretna. Tako sam se isprevrtala, a nije bila moja krivica. Pukla mi je guma i samo mi je izleteo auto. U tim momentima adrenalina, nisam bila svesna šta se dešava, dok sam se prevrtala u glavi mi je bilo: „Jao, je 'l moguće da se meni ovo dešava“, ni u jednom trenutku nije smrt i povreda opcija, samo to pitanje: „Zašto sad ovo?“. Moj mozak tako radi da ja sklonim opasnost i razmišljam kako da se izvučem i to je to, ispričala je Barbara.

(Republika.rs)

BONUS VIDEO:

JEDINSTVENOST JE KLjUČ SVEGA Milena Ćeranić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna