SVE ZA MEZIMICU: Dragana Mirković i Toni Bijelić u dvorcu organizovali proslavu Manuelinog 21. rođendana

Novosti online

10. 06. 2023. u 18:48

DRAGANA MIRKOVIĆ i Toni Bijelić uvek su isticali kako su ponosni na svoju decu i kako im za njih ništa nije teško da urade što su još jednom potvrdili kada su organizovali raskošnu proslavu 21. rođendana svoje ćerke Manuele.

СВЕ ЗА МЕЗИМИЦУ: Драгана Мирковић и Тони Бијелић у дворцу организовали прославу Мануелиног 21. рођендана

Foto: Goran Jovanović

Pošto je ovo prvo slavlje otkako se cela porodica preselila u dvorac Ebenfut, logično je da su ovo velelepno zadnje odabrali kao mesto za žurku za pamćenje.

Foto: Goran Jovanović

Sve je dekorisano po željama slavljenice, pa je centralni atrijum dvorca bio u roze tonovima, a kompletnu organizaciju programa na sebe je preuzela Dragana, koja je u pripremama provela više od dva meseca u želji da sve bude savršeno.

Foto: Pritnskrin Instagram/dragana_mirkovic

- Ispiši svoju bajku - pisalo je uz Manuelino ime i krunu na zidu ispred koga su se slikale zvanice koje su specijalno za ovu priliku došle iz celog sveta.

Slavljenica je blistala u roze balskoj haljini dok se mama opredelila za crnu kombinaciju a svojoj sestri prvi je rođendan čestitao brat Marko.

Foto: Goran Jovanović

- Želja mi je bila da njen osamnaesti rođendan proslavimo ovako, ali tada su nas mere zbog pandemije sprečile, tako da je ovo sada neka vrsta drugog punoletstva - rekla je Dragana koja je sa Tonijem čitave večeri vodila računa da slavlje prođe besprekorno.

U nastavku pogledajte ekskluzivne fotografije sa rođendanske proslave.

BONUS VIDEO:

JEDINSTVENOST JE KLjUČ SVEGA Milena Ćeranić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri