RAMŠTAJN PRED RASPADOM? Pale teške optužbe protiv pevača Tila Lindemana

Đ.G.

04. 06. 2023. u 13:04

NEMAČKA rok grupa Ramštajn raspravlja o raspuštanju grupe zbog neslaganja u timu, uključujući optužbe protiv pevača Tila Lindemana za seksualno uznemiravanje prenosi Bild .

РАМШТАЈН ПРЕД РАСПАДОМ? Пале тешке оптужбе против певача Тила Линдемана

Foto: Profimedia

Prema pisanju publikacije, članovi Ramštajna su "izuzetno nezadovoljni ponašanjem" Lindemana. Mnogi od njih - na primer, gitarista Pol Landers, bubnjar Kristof Šnajder ili klavijaturista Kristijan Lorenc - su uzorni porodični muškarci koji ne žele da budu deo priče o seksualnom uznemiravanju obožavateljki. Bend trenutno svira evropsku turneju i nije zvanično odgovorio na informacije Bilda.

Krajem maja 2023. postalo je poznato da je devojka po imenu Šelbi Lin optužila Lindemanna za seksualno uznemiravanje pre koncerta Ramštajna u  Viljnusu - prema njenim rečima, muzičar je svom piću dodao drogu. Nekoliko drugih žena anonimno se obratilo radio stanici NDR i Zidojče cajtungu, optužujući ekipu rok benda da naručuje prelepe obožavateljke za koncerte pre i posle žurke.

Kao odgovor, predstavnici Ramštajna su rekli: „Možemo isključiti mogućnost da se ono što se tvrdi dogodilo u našem okruženju. Nije nam poznata bilo kakva zvanična istraga o ovome“.

Ranije je nemačka izdavačka kuća odbila da radi sa frontmenom Ramštajna zbog pritužbi fanova, prenela je Gazeta.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL - Koncert Zdravka Čolića okupio oko 30.000 ljudi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OŽENIO 39 ŽENA, IMAO 94 DECE, ZZ UNUKA I 14 SNAJA: Živeli u kući sa 100 soba, da bi zadovoljio sve žene osmislio SISTEM