ANA NIKOLIĆ PROGOVORILA O TERAPIJAMA: Ja sam kamikaza i to je nemoguće sprečiti

Novosti online

05. 02. 2023. u 18:58

LjUBAV između pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, iako je počela filmski, nije dugo potrajala, a od tada Nikolićeva ne prestaje da iznosi prljav veš u javnosti.

АНА НИКОЛИЋ ПРОГОВОРИЛА О ТЕРАПИЈАМА: Ја сам камиказа и то је немогуће спречити

Foto: Printskrin/Jutjub/HYPE TV

Nedavno je Nikolićeva šokirala domaću javnost, kada je otkrila da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, kao što su do sada tvrdili, a ako je sudeći po najnovijoj izjavi, izgleda da se strasti još nisu smirile. Pevačica je otvorila dušu o svemu što joj se događa na emotivnom planu.

- Ja sam se odavno vratila sebi. Sebe sam nadogradila. Imala sam jedan period kada su me pokvarili. Pokvario me Beograd. Ja dolazim iz manje sredine gde se vrednuju neke druge vrednosti, pa sam se malo izgubila. Na primer da želim muža i dete, ali da je muž milioner. Dok mi je doktorka objasnila da ljubav nema preduslove prošlo je godinu dana, a sedam godina je prošlo od kada radim svoju psihoanalizu. Pozabavila sam se sobom dosta. Ne znam što je bilo čudno što sam se udala za Rastu. Ja sam se promenila, na drugoj sam frekveniciji - počela je priču pevačica.

Na pitanje gde misli da je grešila u ljubavi, pevačica je plačnim glasom pričala.

- U ljubavi sam u startu grešila. Ali verujem u istu. Verujem u imaginarno i ono što ne postoji. Ja sam kamikaza i to je nemoguće sprečiti. Ne verujem u bezuslovnu ljubav muškarca i žene, već ljubav majke prema detetu. Ljubav žene prem amuškarcu je uvek uslovljena. Ja sam stvarno verovala u bezuslovnu ljubav, ali to je tako glupo. Ja verujem u obostrani interes. Uvek postoji neko ako - onda. Konačno sam i ja porasla valjda, ne znam - rekla je Ana.

- Šta misliš da je bio uslov između tebe i tvog muža - upitala je voditeljka Snežana Dakić.

- Uslova je bilo malo, zato smo i završili u braku - odgovorila je Nikolićeva.

(SD)

BONUS VIDEO: Evo kako izgleda kad mali Željko šminka Anastasiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

U STVARNOM ŽIVOTU NE BI BILO MOGUĆE: Gledaocima Boljeg života nije smetalo