REAGOVALA TEA TAIROVIĆ NAKON VESTI O HAPŠENJU: "Veoma sam besna..."

Novosti online

05. 02. 2023. u 17:31

NAKON što je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je pevačica Tea Tairović navodno privedena u Švedskoj, pevačica se oglasila u medijima.

РЕАГОВАЛА ТЕА ТАИРОВИЋ НАКОН ВЕСТИ О ХАПШЕЊУ: Веома сам бесна...

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda Specijal

Naime, kako se pisalo, folkerki su stavljene lisice na ruke, a od nje se nije odvajao policajac, po pisanju medija.

Kako Tea tvrdi da do privođenja u Švedskoj nije došlo, a nijednog momenta joj policija nije stavila lisice na ruke, već je nastup prošao regularno i po svim protokolima.

- Ne znam šta da kažem povodom tih pisanja, osim da sam veoma besna i da ne znam otkud te informacije. Niti sam hapšena, niti privođena, niti mi je policija stavljala lisice na ruke. Sve je u najboljem redu, a nastup u Švedskoj je protekao sjajno, kao i uvek. Nema mesta tim spekulacijama - poručila je Tea za Pink.rs.

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović pleše oko šipke, Đani pobegao na Mars

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)