PRVI PUT POKAZALA ĆERKE: Sara DŽesika Parker 13 godina skrivala bliznakinje od medija (FOTO)

Novosti online

01. 10. 2022. u 00:36

SARA Džesika Parker oduševila je posetioce premijere njenog poslednjeg filma "Hokus Pokus 2", kada se pojavila ne samo u društvu supruga, takođe glumca Metjua Broderika, već je i sa ćerkama bliznakinjama koje je za sve ove godine javnost retko mogla da vidi.

ПРВИ ПУТ ПОКАЗАЛА ЋЕРКЕ: Сара Џесика Паркер 13 година скривала близнакиње од медија (ФОТО)

Foto: EPA

Paparaco fotografije mogu se nabrojati na prste obe ruke, a i Sara i Metju na sve moguće načine pokušavali su da zaštite njihovu privatnost i osiguraju im kakvo-takvo, ali ipak normalno detinjstvo.

Zbog toga se čuvena Keri Bredšo "skućila" u Njujorku, a ne u Los Anđelesu kao druge zvezde, gde je sa ćerkama, sinom i mužem godinama u istom stanu. Paparacima je strogo zabranjeno da fotografišu njenu decu, a sada, kada su devojčice napunile 13 godina, konačno je rešila da ih pokaže svetu. 

Merion i Tabata, koje je glumica dobila preko surogat majke, izrasle su u prave devojke, a za ovu priliku su obukle haljine i sandale sa visokim potpeticama. Sara je i dalje zaštitnički grlila svoje devojčice, a u jednom momentu im se pridružio i Metju.

Sara i Metju imaju i sina Džejmsa koji ima 20 godina, a medijima je poznato da on studira u Njujorku i nema ambicije da se bavi glumom kao njegovi roditelji.

Foto: Profimedia

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna