PREKRIVENA ZLATOM, KAO OD MAJKE ROĐENA: Gvinet Paltrou pozirala naga u čast svog 50. rođendana (VIDEO)

Novosti online

27. 09. 2022. u 19:28

AMERIČKA glumica Gvinet Paltrou pozirala je naga povodom svog 50. rođendana.

ПРЕКРИВЕНА ЗЛАТОМ, КАО ОД МАЈКЕ РОЂЕНА: Гвинет Палтроу позирала нага у част свог 50. рођендана (ВИДЕО)

Foto: EPA

Na svom blogu napisala da sada počinje nova faza njenog života i da je „priznala sve svoje greške i iz tog iskustva mnogo naučila“.

- Želela sam da budem naga i prekrivena zlatom.  Osećam se tako dobro otkako sam napunila 50 godina. Ovim fotografijama želim da pokažem svoju energiju i optimizam - rekla je glumica.

Pre izvesnog vremena Gvinet Paltou je svojim pratiocima na društvenim mrežama napisala da ne primećuje da vreme prolazi.

- Moje telo je dokaz svega kroz šta sam do sada prošla. Moja kosa je seda. Sunce je ostavilo svoje 'otiske prstiju' svuda po meni. Prihvatila sam svoje bore. Više ne osećam potrebu da budem savršena - rekla je glumica.

- Mojim roditeljima je 50. rođendan izgledao kao obračun sa samim sobom. Mojoj majci je to bio vrhunac čudesnog. Spoj rasta, ljubavi i umetnosti. Za mog oca je to bio vrhunac tuge - istakla je Gvinet Paltrou.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)