UNAJMILA VIDOVNJAKA I DETEKTIVA: Paris Hilton u suzama i slomljena, izgubila psa, traže ga i dronovima (FOTO)

Novosti online

26. 09. 2022. u 22:29

MANEKENKA i glumica Paris Hilton na Instagramu je saopštila kako je od prošle srede potpuno slomljena jer je njen pas nestao.

УНАЈМИЛА ВИДОВЊАКА И ДЕТЕКТИВА: Парис Хилтон у сузама и сломљена, изгубила пса, траже га и дроновима (ФОТО)

Foto AP

Dajmond Bejbi, njen ljubimac, nestao je dok je Paris Hilton bila na fotografisanju. Uz pomoć prijatelja i porodice neuspešno je danima tragala za psom, nakon čega je rešila da potraži profesionalnu pomoć.

- Unajmili smo detektiva za kućne ljubimce, šaptača psima, vidovnjaka za kućne ljubimce i sada se bavimo pronalaženjem dronova za pse. Činim sve što je u mojoj moći da je vratim. Svako ko je ikada voleo kućnog ljubimca i izgubio kućnog ljubimca razumeće ovaj bol koji osećam.

- Srce mi je slomljeno. Bila sam u suzama, tako tužna i depresivna. Osećam se kao da deo mene nedostaje i da ništa nije isto bez nje ovde. Dajmond Bejbi je moje sve, zaista mi je kao ćerka. Bile smo nerazdvojne, ona mi je bila najbolja drugarica i uvek uz mene - napisala je Paris Hilton ispod fotografije psa i nje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Ukoliko joj neko pronađe psa i javi se na vreme – očekuje ga vredna nagrada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

(NS uživo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)