GDE JE NESTAO ONAJ DEBELJUCA? Sin Arnolda Švarcenegera oduševio promenom (FOTO)

Novosti online

23. 09. 2022. u 00:38

SIN Arnolda Švarcenegera, 24-godišnji Kristofer poslednjih godinu dana pridržavao se strogog režima ishrane ali i vežbi, a njegov konačni rezultat mogao se videti na proslavi rođendana brata Patrika, gde je svojom pojavom šokirao prisutne goste.

ГДЕ ЈЕ НЕСТАО ОНАЈ ДЕБЕЉУЦА? Син Арнолда Шварценегера одушевио променом (ФОТО)

Foto: EPA

Kristofer je pokazao svoju novu liniju i značajan gubitak kilograma, i to u sivoj majici, plavim farmericama i patikama, a na paparaco fotografijama neki nisu uspeli da ga prepoznaju na prvi pogled.

- Postavio je sebi cilj da živi zdravije i držao se toga. Počeo je da vežba i bira kvalitetniju hranu. Pre toga živeo je kao tipičan student na koledžu nekoliko godina, ali sada odrasta i spreman je da se brine o sebi. Nije bio na brzoj dijeti, mršavio je na staromodan način smanjivanjem konzumacije brze hrane i vežbanjem - otkrio je njemu blizak izvor u jednom od intervjua.

Foto: Profmedia

Njegovi napori da živi zdravijim stilom života impresionirali su čak i njegovu porodicu prošle godine, kada je slavio svoj 24. rođendan, i otac Arnold i brat Patrik pohvalili su ga zbog režima vežbanja.

- Između tvojih satova boksa, satova dizanja tegova, istezanja, biciklizma i tako dalje ne mogu te čak ni pratiti - poručio mu je tada Arnold.

Foto: Profmedia

Sada više nego ikad liči na svog slavnog oca, koji je izgradio karijeru zahvaljujući isklesanom telu, a dugogodišnja borba s viškom kilograma sigurno mu je teško padala i zbog braće i sestara koji su u fit formi, pa se zato dugo krio od javnosti.

Kristofer ima dve starije sestre Ketrin (31) i Kristinu (30), brata Patrika (27) i polubrata Džozefa, koji je njegov vršnjak i kojeg je Arnold dobio u vanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje dece Mildred.

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

ŠTA OTKRIVA JMBG: Značenje prvih sedam cifara sigurno znate - a šta ostalih šest govore o vama