PRVA ULOGA U INOSTRANOM FILMU: Petogodišnja Melanija pojaviće se u horor filmu koji se snima u Srbiji

J. S.

26. 09. 2022. u 13:00

MELANIJA Jenca ima tek pet i po godina igraće jednu scenu u horor filmu "Switch & Bait" američke produkcije Bandur film. Prema rečima njene majke Ivane na kastingu je bilo sedamdesetoro dece, ali je Melanija ostavila najbolji utisak i angažovana je za snimanje jedne scene.

ПРВА УЛОГА У ИНОСТРАНОМ ФИЛМУ: Петогодишња Меланија појавиће се у хорор филму који се снима у Србији

FOTO: Privatna arhiva

Melanija ide u školu glume „Prvi koraci“ u klasi Sene Đorović. Do sada je igrala dve predstave pred publikom na velikoj sceni u Teatru 78. Televizijska publika je mogla da je primeti u serijama Urgentni centar, Nemirni i Poziv, a nova uloga u filmu koji se snima u Srbiji je i za njenu porodicu iznenađenje.

- Uloga je mala, ali istovremeno za nas velika. Ona dosad nije imala velike uloge više je statirala za određene scene, ali njen talenat se uvek primećivao – kaže mama Ivana.

Prema njenim rečima sve je počelo sa nepunih četiri godina, kada je Melanija imitirala mamu, a zatim i oponašala ono što vidi na televiziji. Školu baleta prekinula je korona, ali je škola glume bila pravi izbor, iako mlađa od svih ostalih polaznika, Melanija je ubrzo pokazala svoj raskošni talenat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a