UPAD NA BRITNINO VENČANJE: Bivši suprug pevačice uhapšen jer je pokušao da spreči njenu svadbu

A. POPADIĆ

11. 06. 2022. u 07:26

U ŽIVOTU pop princeze Britni Spirs (40) ništa ne ide bez nevolja ili skandala, pa je i njeno treće venčanje, sa dugogodišnjim dečkom, glumcem i fitnes trenerom Semom Asgarijem (28), održano u četvrtak veče u njenom domu u Los Anđelesu, obeležio novi skandal.

УПАД НА БРИТНИНО ВЕНЧАЊЕ: Бивши супруг певачице ухапшен јер је покушао да спречи њену свадбу

Sem Asgari, Foto EPA

Britnin bivši muž Džejson Aleksander upao je na pevačicino imanje, sa namerom da joj uništi najradosniji dan, ali ga je obezbeđenje savladalo, a policija uhapsila, pre nego što je veliki događaj počeo.

- Gde je, Britni - čuje se Džejson na snimku koji je uživo emitovao na svom "Instagramu", a potom se snimak nastavlja u dvorištu, dok Aleksander žuri ka pink šatoru, očigledno pripremljenom za venčanje. "Društvo, evo pogled iznutra na ovo sr... od venčanja", govori Džejson dok se ispod nižu zabrinuti komentari njegovih pratioca. "Nadam se da ne planiraš ništa ludo", piše jedan od njih.

Srećom, sve se dešavalo dva sata pre ceremonije venčanja, pa su i mladenci i gosti bili daleko od šatora.

- Britni se potresla kada je čula šta se desilo, a iako nije običaj da vidi mladu pre venčanja, Sem je rešio da je važnije da bude uz svoju buduću suprugu i da joj pomogne da se smiri - kazao je američkim medijima neimenovani izvor sa venčanja.

Svadba je, na kraju, održana kako je i planirano. Mlada je, dodaje isti izvor, blistala u "Versače" venčanici dok je hodala prema budućem suprugu uz taktove Elvisove pesme Can`t Help Falling in Love.

Iako nisu uspeli da uslikaju mladence, paparaci su objavili slike nekolicine slavnih od ukupno šezdesetak gostiju, među kojima su bile Madona, Paris Hilton sa suprugom i majkom, Dru Barimor, Selena Gomez... Na venčanju, očekivano, nije bio niko iz Britnine porodice, jer je sa roditeljima i sestrom u svađi, ali neočekivano na svadbu nisu došli ni njeni sinovi - 16-godišnji Šon Preston i godinu dana mlađi Džejden Džejms - iz braka sa plesačem Kevinom Federlajnom.

- Iako neće biti prisutni na venčanju, Kevin i dečaci su veoma srećni zbog Britni, a njoj i Semu žele svu sreću u budućnosti - preneo je medijima Federlajnov advokat.

Džejson Aleksandar, Foto Instagram

Asgari i Britni su se upoznali 2016. na snimanju spota za pesmu Slumber Party i od tada su nerazdvojni. Sem je bio uz nju tokom godina Britnine teške borbe da se oslobodi starateljstva svog oca. Punih 13 godina, posle pevačicinog neslavnog javnog nervnog sloma, otac Džejmi je u njeno ime donosio sve odluke, i lične i finansijske, a po njenim rečima "bilo joj je zabranjeno da se uda i zatrudni".

U novembru 2021. Britni je sud oslobodio očevog starateljstva, a sada je dočekala ispunjene želje - da bude udata žena!

U BRAKU BILA SAMO 55 SATI

BRITNI se za Džejsona, svog prijatelja iz detinjstva, udala posle jedne pijane noći u Las Vegasu, 2004. godine, ali je taj brak potrajao samo 55 sati, pre nego štu su pevačicini advokati izvojevali poništenje. U međuvremenu, Britnin prvi muž nanizao je nekoliko prijava zbog krađe i uhođenja (neimenovane žene),zbog čega je bio i u zatvoru. Do sada je, međutim, pružao javnu podršku svojoj bivšoj supruzi, a mediji su ga slikali na skupovima Britnininh obožavatelja u vreme dok se borila protiv rigoroznog starateljstva svog oca. Šta ga je navelo da "promeni stranu" saznaćemo, verovatno od policije, narednih dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!