KEJT MOS SVEDOČI NA STRANI DŽONIJA DEPA: Konačno će izneti detalje navodnog incidenta na stepeništu

Novosti onlajn

24. 05. 2022. u 08:40

SVEDOČENJE Kejt Mos u slučaju DŽonija Depa i Amber Herd očekuje se u sredu.

КЕЈТ МОС СВЕДОЧИ НА СТРАНИ ЏОНИЈА ДЕПА: Коначно ће изнети детаље наводног инцидента на степеништу

Foto: Printskrin

Mos će dati svoj iskaz porotnicima putem video-linka uživo, gde će advokati koji zastupaju i Depa i Amber imati priliku da je ispitaju. 

Herd je ranije spomenula Kejt u svom iskazu dok je pričala o sukobu sa Depom na stepenicama. Glumica je rekla da je Dep napadao njenu sestru i da ga je ona udarila.

Sudija Peni Askarat, koja nadgleda slučaj u okružnom sudu u Virdžiniji, zapečatila je sve pravne podneske podnete tokom suđenja, tako da je moguće da su se strane sukobile oko prihvatljivosti podnesaka Kejt Mos koji ostaju van očiju javnosti.

Druge bivše Depove partnerke, uključujući Vanesu Paradis i Vajonu Rajder, javno su ga podržale.

Podsetimo, glumac DŽoni Dep tužio je bivšu partnerku Amber Herd i tražio 50 miliona dolara odštete zbog autorskog članka koji je napisala 2018. godine, u kom tvrdi da je bila žrtva porodičnog nasilja. Dep je porotnicima rekao da je bio žrtva nasilnih promena raspoloženja Amber Herd i njene sklonosti da ga kinji i zlostavlja. Amber je na sudu ispričala sasvim drugačiju priču u kojoj je Depa opisala kao nasilnika sklonog ljubomornim ispadima i neprestanom korišćenju droge.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VODITELJU PREMINULA SUPRUGA: Otišla je moja žena i mama mog sina, ostavila nas je u tmini vremena