MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ PROGOVORIO O BRAKU: Kad smo se venčali bio sam svestan svega, ali nisam očekivao da će biti ovako!

Novosti online

08. 05. 2022. u 00:20

VERICA Rakočević i 35 godina mlađi Veljko Kuzmančević u braku su od 2013. godine i uprkos čestim osudama javnosti zbog velike razlike u godinama, uživaju u zajedničkom životu.

МУЖ ВЕРИЦЕ РАКОЧЕВИЋ ПРОГОВОРИО О БРАКУ: Кад смо се венчали био сам свестан свега, али нисам очекивао да ће бити овако!

Foto: Instagram/Verica Rakočević

Verica je naša najpoznatija modna kreatorka pa je često u javnosti i iznosi detalje o privatnom životu, dok Veljko više voli da se ne eksponira.

Budući da je organizator brojnih predstava Narodnog pozorišta, priznao je da li možda pojedini stručnjaci iz sveta muzike imaju pik na njega i da li to ima veze s tim što je u medijima prisutan kao suprug Verice Rakočević.

- Narodno pozorište mi je dalo poverenje pre sedam godina i primilo me u svoju kuću da svojim kreativnim radom doprinesem, i ja sam na tome zahvalan. Ponosan sam na balet 'Proces' za koji sam pisao muziku, na sjajan koncert sa simfoničarima i dao sam se na raspolaganje kući u kojoj sam zaposlen - otkrio je.

- Kada sam stupao s Vericom u brak, bio sam svestan medijske potrebe da to naglašavaju, ali nisam očekivao da će to biti jedina tema. A moj privatni život je svakako mnogo interesantniji nego što mediji mogu da napišu. Svestan sam da živim na nesvakidašnji način, da imam drugačija interesovanja i drugačije hobije, pa je to možda interesantno, a možda je i dosadno, jer ne pravim skandale i ne pljujem po 'zvezdama - priznao je Kuzmančević.

BONUS VIDEO - Slaven Došlo pokazao kućnog ljubimca

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)