RAZGOLITILA SE: Anastasija u kupaćem kostimu, provodi se sa dečkom u Španiji (FOTO)

Novosti online

01. 05. 2022. u 21:29

DA ljubav između Cecine naslednice i srpskog fudbalera cveta, mladi par pokazuje iz dana u dan.

РАЗГОЛИТИЛА СЕ: Анастасија у купаћем костиму, проводи се са дечком у Шпанији (ФОТО)

Foto: Nebojša Paraušić/ Instagram Anastsija Ražnatović

Prvo je Anastasija Ražnatović otputovala i boravila u Sevilji, gde se družila i sa majkom i sestrom Nemanje Gudelja, koje su je oduševljeno prihvatile.

Zatim je mlada pevačica otputovala za Italiju, gde je bila u Rimu sa prijateljima, a ubrzo joj se, kako bi zajedno proveli Vaskrs, pridružio i mladi reprezentativac Srbije.

Nedugo kasnije vratili su se u Sevilju. Anastasija Ražnatović je bodrila svog dečka Nemanju sa tribina, a novopečeni par je nakon utakmice odlučio da se opusti i uživa u lepom vremenu.

Pevačica je iskoristila sunčan dan kako bi "nabacila" boju, te se u dvorištu skinula u bikini i legla na travu, hvatajuči u kadru luksuzni bazen u kome se ona i mladi fudbaler rashlađuju.

BONUS VIDEO - Anastasija Ražnatović zaigrala ispred cvećare

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)