MARIJA ŠERIFOVIĆ IDE NA VANTELESNU OPLODNJU? Pevačica želi da postane majka

Novosti online

03. 05. 2022. u 11:56

PEVAČICA Marija Šerifović je u nekoliko navrata najavljivala da želi da se ostvari u ulozi roditelja, a sada je otkriveno da se priprema za vantelesnu oplodnju.

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ ИДЕ НА ВАНТЕЛЕСНУ ОПЛОДЊУ? Певачица жели да постане мајка

Foto ATA Images

Ona je nedavno otkrila da planira da ima decu, a javnost je sve više radoznala i zainteresovana za tu temu. Marija je otkrila da se taj dan bliži:

- Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom slučaju. Radujem se tom trenutku, koji se verovatno i bliži. Generalno, sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale sa tim. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru – rekla je tom prilikom Marija, otkrivši da želi sina.

A sada se oglasio izvor blizak njoj i otkrio nove detalje iz pevačicinog života:

- Ona je čekala da nađe pravu osobu sa kojom će odgajati dete, ali pošto se to nije desilo, a ima već 37 godina, rešila je da bude samohrana majka. Marijina životna želja je da ima dete i to će se uskoro desiti, ona će izabrati donora i okušati se u procesu vantelesne oplodnje. Rešila je da živi sa Vericom, koja će joj pomoći oko deteta. Verica jedva čeka da postane baka – kaže izvor blizak pevačici.

Međutim, na temu vantelesne oplodnje pevačica se javno još uvek nije oglasila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju