POTPISAO STROG PREDBRAČNI UGOVOR: Pričalo se da je sa njim samo zbog para, a zapravo je Bekamov sin "sponzoruša"

Novosti online

06. 04. 2022. u 22:14

BRUKLIN Bekam, najstariji sin Dejvida Bekama, uskoro će reći sudbonosno "da" svojoj izabranici i bogatoj naslednici i glumici Nikoli Pelc.

ПОТПИСАО СТРОГ ПРЕДБРАЧНИ УГОВОР: Причало се да је са њим само због пара, а заправо је Бекамов син спонзоруша

Foto: Instagram Printskrin Brooklyn Beckham

Njih dvoje zajedno su od 2019. godine, a od tog trenutka njihova veza odvijala se neverovatnom brzinom. Već u januaru 2020. godine objavili su da su vereni, međutim, Bekamovi su se potrudili da ne srljaju toliko brzo u brak, već da žive zajedno i vide da li su zaista jedno za drugo.

Ipak, činilo se da su emocije mladog para sve veće, a sada kada se konačno približilo samo venčanje, pojedini detalji procurili su u javnost, kao što je primera radi i njihov predbračni ugovor.

Iako je javnost isprva mislila da je Nikola sa Bekamovim sinom samo zbog slave i novca, istina je da je glumica zapravo daleko bogatija od svog izabranika. Otac Nikole Pelc bavi se investicijama, a njegovo bogatstvo procenjuje se na 1,7 milijardi funti, pa su za njega Bekamovi s bogatstvom od "samo" 370 miliona funti ‘male bebe’. S obzirom da je Bruklin često na meti kritika zbog čestih promena karijere, kao i zbog kulinarske emisije u kojoj mu profesionalni kuvari i armija asistenata "pomaže da napravi sendvič", ne čudi što ga sad bije glas da je on taj koji je zapravo "sponzoruša" u odnosu.

Samo venčanje trebalo bi da bude 9. aprila na obali okeana, u jednoj od luksuznih nekretnina Nikolinog oca vrednoj 76 miliona funti. Njihova oaza prostire se na 44.000 kvadratnih metara, na samoj obali Floride. Nikola će nositi Valentino venčanicu, a specijalni gost na slavlju biće Snup Dog.

Takođe, posebno je zanimljiv i striktan predbračni ugovor vredan 3 miliona funti. Iako se mislilo da su Bekamovi ti koji su hteli da zaštite svoje bogatstvo, ispostavilo se da je Nikola ta koja mora da brine za svoj novac, pogotovo ako se uzme u obzir koliko troši njen verenik.

Ipak, njihove porodice su oduševljene njihovom vezom, a Nikolin otac posebno je široke ruke. On je samo na Bar Micvu organizovanu 2016. godine, za svoje sinove blizance, potrošio je više od milion dolara. Zato verovatno neće žaliti koliko će potrošiti na dan iz snova svoje mezimice.

Inače, Nikola Pelc najmlađa je od osmoro dece, od čega su šest sinova i dve ćerke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)