BIKOVIĆ SA DEVOJKOM NA ZADNJEM SEDIŠTU AUTOMOBILA: Romantika, glumac uživa sa Ivanom (FOTO)

Novosti online

21. 03. 2022. u 00:10

GLUMAC Miloš Biković već izvesno vreme uživa u vezi sa Ivanom Malić, a njih dvoje svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno.

БИКОВИЋ СА ДЕВОЈКОМ НА ЗАДЊЕМ СЕДИШТУ АУТОМОБИЛА: Романтика, глумац ужива са Иваном (ФОТО)

Foto: Printscreen Instagram/ivanamalic_

Naime, Ivana je na svom Instagram profilu objavila zajednički video-snimak sa Bikovićem.

Inače, u medijima se nedavno pojavila informacija da su Miloš i Ivana raskinuli, a nakon toga i da planiraju svadbu, povodom čega se glumac oglasio.

- Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko govorim o njemu. Mene, kada su mediji u pitanju, više ništa ne može da iznenadi, ali mi je jako zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vesti i da se uopšte ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe ne znači ni da se to već možda nije desilo - rekao je Miloš nedavno.

BONUS VIDEO - EMOTIVNI TRENUTAK BJELE SA ĆERKOM I ŽENOM: Joksimović pokušao da peva "Za Ljiljanu" u Tominom stilu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)