KOD NJE JE NAJVEĆI BAKŠIŠ 50 DINARA: Lepu Brenu prati glas da nerado daje napojnicu

Novosti online

24. 01. 2022. u 21:43

ČINI se poznata pevačica svoje bogatstvo čuva jer kruže glasine da nije vična davanju bakšiša, čak iako se zna da su Lepa Brena i Saša Popović nedavno prodali "Grand" i uzeli na desetine miliona evra.

КОД ЊЕ ЈЕ НАЈВЕЋИ БАКШИШ 50 ДИНАРА: Лепу Брену прати глас да нерадо даје напојницу

Foto: Instagram

Navodno Brena ne želi da se otvori i počasti radnike za trud koji ulažu oko nje.

- Skoro je bila jedna bezveze situacija sa njom, ovo je veliki kraj, ali ipak se svi znamo. Sedela sam u jednom frizerskom salonu i čekala svoj red, na jednoj od stolica sedela je Lepa Brena. Iskreno, ja sam bila oduševljena, htela sam da je zamolim da se slikamo, ali hvala Bogu pa sam ostala da sedim jer sam uspela da shvatim kakva je zapravo. Ona je gledala u telefon i malo pričala sa frizerkom koja se potrudila oko njene frizure. Kada je završila, ustala je i ostavila joj tačnu cifru koliko košta usluga, uredno je sačekala kusur i pokupila čak i novčaicu od 10 dinara, ja sam ostala u šoku-  ispričala je žena događaj iz jednog frizerskog salona.

Kako kaže, frizerka se ljubazno zahvalila i ispratila je, a činilo se da nije bila iznenađena ovim postupkom Lepe Brene.

- Kada sam završila u salonu sela sam u obližnji kafić gde me je čekala drugarica. Počnem ja njoj da prepričavam kakav sam zapravo utisak stekla o Breni, a u naš razgovor se uključio tada i konobar. On je počeo da se smeje i pitao me šta se čudim, kaže da je poznato da Brena ima zmiju u džepu i da je najveći bakšiš koji od nje može da se dobije 50 dinara - rekla je žena.

BONUS VIDEO - "NEMOJ DA BUDEŠ BEZOBRAZAN, IZBACIĆU TE": Kako su Brena i Saša Popović išli kod baba Vange

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

U RASKOŠNOM ZELENILU ILI NA BELOM PESKU: Ako izaberete hotel Lujo, ne morate da birate, tu su i plaža sa belim peskom i prelepa šuma