ĆERKA MIRE ŠKORIĆ JE DOKTORKA: Milica radi u kovid bolnici u Batajnici, pevačica ponosna na nju (FOTO)

Novosti online

22. 01. 2022. u 09:02

ĆERKA Mire Škorić radi kao doktorka u kovid bolnici u Batajnici, zbog čega je, kako je pevačica i ranije isticala, uvek zabrinuta, te je putem društvenih mreža podelila Milicinu fotografiju i uputila joj reči podrške.

ЋЕРКА МИРЕ ШКОРИЋ ЈЕ ДОКТОРКА: Милица ради у ковид болници у Батајници, певачица поносна на њу (ФОТО)

Foto: Instagram/miraskoric

- Želim ti mirno dežurstvo anđele moj - napisala je pevačica.

Mira je i ranije isticala koliko je ponosna na ćerku Milicu, koju je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem.

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem. Sad se viđamo na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, ništa.

Inače, Milica se gotovo nikada nije eksponirala u medijima i javni život je ne zanima, zbog čega malo ko zna kako izgleda naslednica Mire Škorić, ali mnogi se osim uspešnoj karijeri, dive i njenoj nestvarnoj lepoti.

BONUS VIDEO: EMOTIVNI TRENUTAK BJELE SA ĆERKOM I ŽENOM: Joksimović pokušao da peva "Za Ljiljanu" u Tominom stilu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024