ANASTASIJA I BOGDANA RAŽNATOVIĆ U PROVODU: Zaova i snajka snimkom iz kafane oduševile pratioce na Instagramu (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2022. u 16:53

POPULARNA pevačica Anastasija Ražnatović izašla je u provod sa drugaricama, ali i Bogdanom, svojom snajkom koja je udata za njenog brata Veljka Ražnatovića.

АНАСТАСИЈА И БОГДАНА РАЖНАТОВИЋ У ПРОВОДУ: Заова и снајка снимком из кафане одушевиле пратиоце на Инстаграму (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram

Anastasija je snimila atmosferu iz kafane i video postavila na Instagram, a mnogi su ostali oduševljeni prizorom koji vide.

Naime, Anastasija je sve vreme grlila Bogdanu, bile su nasmejane i vesele, a u jednom trenutku Cecina ćerka je snajki rekla: "Volim te!".

Podsetimo, spekulisalo se da se Anastasija ne slaže sa Veljkovom suprugom, ali ona je to oštro demantovala. Jednom prilikom čak je pričala i da je ona bila ta koja je upoznala Veljka i Bogdanu.

- Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa.

- Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava -  to sam joj rekla - otkrila je ranije Anastasija.

- Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. A sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu. Tada su se poljubili i nisu se razdvojili - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO: KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije