POMIRENJE NEKOLIKO MESECI POSLE RASKIDA: Goran Bogdan obnovio vezu sa 12 godina mlađom srpskom glumicom

Novosti online

20. 12. 2021. u 21:01

GLUMAC Goran Bogdan i srpska glumica Jovana Stojiljković, samo nekoliko meseci nakon raskida, navodno su obnovili svoju emotivnu vezu.

ПОМИРЕЊЕ НЕКОЛИКО МЕСЕЦИ ПОСЛЕ РАСКИДА: Горан Богдан обновио везу са 12 година млађом српском глумицом

Foto: Tanjug

Iako je zbog poslovnih obaveza Goran vreme provodio u Beogradu sa lepom glumicom i uživao u ljubavi, kako se navodi, nakon nekog vremena njihovi putevi su se razišli zbog neodložnih poslovnih obaveza.

No, njih dvoje ponovo su se zbližili na snimanju serije "Područje bez signala", u Hrvatskoj, piše Gloria.hr.

Podsećanja radi, očekivalo se da Goran Bogdan ostane u Srbiji, kako bi bio uz svoju lepšu polovinu prilikom promocije filma "Južni vetar-Ubrzanje", u kom Jovana tumači glavnu ulogu.

Foto: Tanjug

No, njegova podrška ovog puta je izostala, te je popularna glumica sama obilazila gradove u regionu i uživala u gromoglasnim aplauzima publike u reigonu. Bogdan je za to vreme svojim talentom pokušavao da zaseni Holivud i osvoji srca publike "preko bare".

S obzirom na činjenicu da su se poslednjih godina vrlo malo razdvajali, javnost u regionu bila je poprilično iznenađena njihovim rastankom, ipak čini se da je sve bila samo stvar posla, te da je njihov odnos stabilniji nego ikad.

BONUS VIDEO -  REPORTER "NOVOSTI" SA KATARINOM RADIVOJEVIĆ: "Lada niva" kao "kuća putujuća"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima