ZVERKA NEGIRA OPTUŽBE: Šta je Kris Not rekao o tvrdnjama dve žene da ih je silovao i seksualno zlostavljao

V. N.

18. 12. 2021. u 13:34

AMERIČKI glumac Kris Not (67), koji se proslavio ulogom Zverke u seriji "Seks i grad", negirao je optužbe za silovanje i seksualno zlostavljanje, iz 2004. i 2015. godine, koje su protiv njega iznele dve žene, koje se predstavljaju kao Zoe (40) i Lili (31) u četvrtak, u časopisu "Holivud riporter".

ЗВЕРКА НЕГИРА ОПТУЖБЕ: Шта је Крис Нот рекао о тврдњама две жене да их је силовао и сексуално злостављао

Kris Not sa koleginicom iz serije Sarom Džesikom Parker, Foto Tanjug/AP

Prva je navela da ju je Not silovao u svom stanu u Los Anđelesu, nakon što je otišla da mu vrati knjigu koju joj je pozajmio kada su se sreli na bazenu zgrade, nakon čega je morala u bolnicu na ušivanje. Druga je rekla da je bila na sastanku sa Notom u Njujorku, kada ju je pozvao u svoj stan, gde ju je, navodno, napao. Sve se dešavalo nakon što je Not 2001. počeo da se zabavlja sa Tarom Vilson, kojom se oženio 2012. i sa kojom ima dva sina.

- Moji kontakti sa tim ženama 2004. i 2015. bili su sporazumni - naveo je Kris Not u pisanoj izjavi.

- Optužbe protiv mene koje su iznele osobe koje sam upoznao pre više godina, čak i decenija su definitivno lažne. Te su priče mogle biti pre 30 godina, ili pre 30 dana, ne uvek znači ne, to je granica koju nisam prešao.

Iz policije Los Anđelesa su saopštili da trenutno ne vode istragu protiv glumca zbog tvrdnji za silovanje i zlostavljanje. Pojedine novine podgrejale su i priču iz 1995, kada je nekadašnja manekenka Beverli Džonson optužila bivšeg dečka Nota da ju je tukao, pretio joj smrću i zakleo se da će ubiti njenog psa. Ona je tada tražila od suda da glumcu zabrani da joj prilazi, ali nikakva krivična prijava nije bila podignuta protiv Nota.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)