ZVERKA UMIRE, PA "OŽIVI"? Nove epizode serije "Seks i grad" izazvale pravu buru (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2021. u 15:56

JEDAN od glavnih likova serije “Seks i grad”, Zverka, umro je od srčanog udara nakon što je 45 minuta koristio Peloton kućni bicikl, a kompanija je angažovala glumca Krisa Nota da ponovi scenu.

ЗВЕРКА УМИРЕ, ПА ОЖИВИ? Нове епизоде серије Секс и град изазвале праву буру (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Peloton novom reklamom želi da korisnici znaju da njihova oprema za fitnes kod kuće poboljšava zdravlje – a ne dovodi do komplikacija, što je implicirano u seriji „Seks i grad“.

Kompanija je u nedelju objavila reklamu na svom Tviter nalogu, nakon što je jedna scena u seriji dovela do pada njihovih akcija. Akcije su pale za oko 75 odsto i dostigle najniži nivo u petak.

U Peloton reklami koja parodira tu scenu, Džes King — instruktorka koja je prikazana u seriji — sedi sa Zverkom i pita ga da li bi želeo još jednu sesiju na biciklu.

- Osećam se odlično. oćemo li još jednom da se provozamo? Život je prekratak da ne bismo - kaže Zverka u reklami.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!