BILI SU U VEZI, A ONDA JU JE ON OSTAVIO ZBOG PREVARE: Ana Nikolić i Andrija Milošević zajedno su glumili u seriji - ovo su mnogi zaboravili

Novosti onlajn

07. 12. 2021. u 13:59

PEVAČICA Ana Nikolić davne 2008. godine glumila je devojku Andrije Miloševića, koja ga je prevarila, u seriji "Pare ili život".

БИЛИ СУ У ВЕЗИ, А ОНДА ЈУ ЈЕ ОН ОСТАВИО ЗБОГ ПРЕВАРЕ: Ана Николић и Андрија Милошевић заједно су глумили у серији - ово су многи заборавили

Foto: Printskrin

Pevačica svoju publiku već godinama oduševljava sjajnim nastupima i brojnim hitovima, ali nije tajna da se oprobala i kao glumica.

O njenoj tadašnjoj ulozi se ne govori toliko često u medijima, pa su možda zato mnogi zaboravili da je glumila u seriji "Pare ili život", gde je glumila rame uz rame sa Andrijom Miloševićem i Milutinom Mimom Karadžićem.

NJena uloga je privukla veliku pažnju, a mnogi su rekli da se odlično snašla kao glumica. Iako je serija snimljena pre više godina, čini se da se atraktivna pevačica nije mnogo promenila.

Serija prati mladog i još nepoznatog muzičara DŽonija, kog igra Andrija Milošević. Sanela, koju tumači Ana Nikolić, je DŽonijeva bivša devojka koju je uhvatio u prevari.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)