ODUVEK SAM BILA ŽENA SA OBLINAMA: Monika Beluči iskreno - "Nisam opsednuta izgledom"

Novosti onlajn

07. 12. 2021. u 12:26

ITALIJANSKA glumica Monika Beluči je u nedavnom intervjuu za "The Sunday Times Style" govorila o starenju, načinu održavanja svog izgleda, ali i prihvatanju sopstvenih godina.

ОДУВЕК САМ БИЛА ЖЕНА СА ОБЛИНАМА: Моника Белучи искрено - Нисам опседнута изгледом

Foto: EPA

Kako je rekla, ova 57-godišnja glumica ne boji se starenja, jer je prihvatila ovaj životni proces.

- Postoji toliko žena koje se osećaju slobodnim da stare na drugačiji način - rekla je za spomenuti časopis.

Komentarišući svoj izgled, otkrila je da izbegava rigorozne treninge i stroge dijete, jer više preferira vino i testeninu, ali povremene seanse pilatesa.

- Nisam opsednuta. Uvek sam bila žena sa oblinama, nikad previše mršava, takva je moja priroda. I želim da starim na miran način - kazala je, a potom dodala:

- Kada imaš 50 ili 60 godina nemaš iste potrebe kao sa 20. Godine nam daju drugačiju perspektivu - objašnjava.

Monika Beluči je istakla da "kada smo mladi imamo đavolju lepotu, koja je sasvim prirodna", ali da život ide dalje i da se moramo nositi sa starošću.

Ona je, takođe, pričala i o svojim ćerkama, ali i o odnosu s bivšim suprugom Vinsentom Kaselom, od kojeg se razvela 2013. godine, a od tada je bivši par pronašao ritam zajedničkog roditeljstva.

- Razdvojeni smo dugo vremena, ali u isto vreme kada ste roditelj, vi ste roditelji za celi život - rekla je prelepa glumica.

Kao majka koja je iskusila teške aspekte slave, Beluči je rekla da ne želi da uči svoje ćerke da budu u stalnom sukobu sa muškarcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)