ČOLINA GREŠKA KARIJERE? Odbio legendarnu pesmu koja je postala ogroman hit - Pričaju da se i danas kaje zbog toga

Novosti onlajn

07. 12. 2021. u 13:14

LEGENDA Beograda i čuveni muzičar Momčilo Bajagić Bajaga otkrio je pravu istinu o spekulacijama da se Zdravko Čolić i dan-danas kaje zato što je odbio pesmu "Kad hodaš".

ЧОЛИНА ГРЕШКА КАРИЈЕРЕ? Одбио легендарну песму која је постала огроман хит - Причају да се и данас каје због тога

Foto Aleksandar Kerekeš

Kako su mediji ranije pisali, Čola je pesmu odbio jer nije prepoznao hit, Bajaga je otkrio da je istina o tome potpuno drugačija.

- Nije mi nikada bilo žao, pesmu mogu i ja da otpevam. Nije Čola stvarno odbio ovu verziju pesme "Kad hodaš". Ja sam imao jednu iskreno slabiju verziju - ispričao je Bajaga i dodao:

- Imao sam jednu strofu viška i mislim da mi je falila glavna tema, mi smo njemu doneli. Pozvao nas je on i Kornelije Kovač, otišli smo ja i moj kum Miša Aleksić, tada sam ja bio još u "Ribljoj čorbi" i mi smo mu doneli tada četiri stvari: "Tvoje oči", "Afriku", "Kad hodaš"... Iskreno, ja nisam dobro bio završio tu pesmu, a sigurno je ni ja ne bih uzeo u tom izdanju - iskreno je odgovorio legendarni muzičar.

On je naveo i da je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu i da se i danas kaje zbog toga.

- To je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu, Čola bi to sigurno prepoznao. A nikada mi nije žao pesme, uvek možeš i ti da je otpevaš - ispričao je Bajaga u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024