TOLIKO TI DUGUJEM: Intervju Aleka Boldvina izazvao brojne reakcije, on se oglasio i poslao poruku (FOTO)

Novosti online

03. 12. 2021. u 20:48

DAO je glumac Alek Boldvin ekskluzivni intrvju za ABC njuz, što je prva njegova izjava posle tragedije na snimanju filma, i izazvao lavinu komentara.

ТОЛИКО ТИ ДУГУЈЕМ: Интервју Алека Болдвина изазвао бројне реакције, он се огласио и послао поруку (ФОТО)

Foto; EPA

Reči poput „Nisam ja ovukao obarač“ kod ljudi su izazvale brojne rekacije, neke pozitivne, ali neke i negativne, što je glumcu bio povod da se oglasi na Instagramu. Alek je objavio fotografiju na kojoj drži svog malog sina u naručju, a tom fotografijom je izrazio koliko mu porodica znači, posebno sada.

- Bez obzira šta mi se desi. Bez obzira koliko patim. Ako pobedim ili izgubim, bilo šta. Bilo šta. Niko mi ne može oduzeti radost i ljubav koju si mi dala (Hilarija). Ovo su teška vremena. Svet je ugušen isparenjima mržnje. Ali ti si mi dala razlog da živim. Naš život sa našom porodicom je jedino što mi je važno. Ništa drugo. Toliko ti dugujem.

Alek i Hilarija imaju šestoro dece - Karmen (8), Rafael (6), Leonardo (5), Romeo (3), Eduardo (1), i Lusiju (9 meseci). On je takođe i otac glumice i modela Ireland Boldvin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)