MIRKA VASILJEVIĆ PROGOVORILA O ZLOSTAVLJANJU: Deca su mi govorila da sam glupa i loša

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 10:53

GLUMICA Mirka Vasiljević danas živi mirnim, porodičnim životom i uživa u ulozi majke i supruge, a jednom prilikom za domaće medije otkrila je da je u ranoj mladosti trpela velike neprijatnosti.

МИРКА ВАСИЉЕВИЋ ПРОГОВОРИЛА О ЗЛОСТАВЉАЊУ: Деца су ми говорила да сам глупа и лоша

Foto: Printskrin Youtube/ AmiG Show

Pojedini vršnjaci u školi dobacivali su joj često da je “glupa i loša”, zbog čega je u jednom trenutku morala da potraži stručnu pomoć.

- Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko - rekla je Mirka Vasiljević jednom prilikom.

Mirka je sada uspešna glumica i mama četvoro dece koje je dobila sa fudbalerom Vujadinom Savićem.


(ALO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena