"MALO ZEZANJA..." Boldvinovi slavili Noć veštica nakon ubistva na setu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

01. 11. 2021. u 18:32

SUPRUGA holivudskog glumca Aleka Boldvina, Hilarija Boldvin, našla se na meti kritika zbog objave na Instagramu, i svi pominju tragediju u kojoj je njen suprug na setu slučajno ubio direktorku fotografije Halinu Hačins.

МАЛО ЗЕЗАЊА... Болдвинови славили Ноћ вештица након убиства на сету (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, ona se za Noć veštica na društvenoj mreži pohvalila fotografijom na kojoj slavi praznik s mužem i njihovo šestero dece, a porodično, glumac, njegova supruga i deca su se maskirali.

- Roditeljstvo je u najmanju ruku kroz ovo bilo intenzivno iskustvo. Danas smo se okupili da bi obeležili praznik. Kostimi u poslednjem trenutku, malo zezanja, ali bili su tako srećni i to je zagrejalo mamino srce - napisala je ona u opisu.

"Roditeljstvo bi bilo intenzivno dok se suočavala s vrlo javnom situacijom oko tragedije u kojoj je učestvovao njen suprug", "Podrška za vašu porodicu", "Žena je mrtva, a ona se hvali da slavi praznik", "Mislim da nije trenutak za slavlje", neki su od komentara.

Hilarija je fotografije objavila samo nekoliko sati nakon što je u novom izveštaju otkriveno da su na snimanju bila još najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja pre nego što je Halina Hačins ubijena.

(Telegraf)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Džimi Hendriks popularan kao da je živ

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)