PREMA IZBORU ČASOPISA "PIPL": Lejdi Gaga najbolje odevena javna ličnost

Novosti online

16. 09. 2021. u 18:43

Lejdi Gaga predvodi listu najbolje odevenih poznatih osoba prema časopisu" Pipl", među kojima su bile zvezda "Euforia" Zendeja i glumica dobitnica Oskara Viola Dejvis.

ПРЕМА ИЗБОРУ ЧАСОПИСА ПИПЛ: Лејди Гага најбоље одевена јавна личност

Foto: Printskrin

Gaga je prozvana ikonom u izdanju poznatog magazina posvećenom najbolje odevenim osobama godine, uprkos tome što nikada nije kročila na crveni tepih.

Umesto toga, časopis je pohvalio njen modni izgled koji se kretao od "skulpturalne pamučne haljine do crne haljine s korsetom od čipke".     

Zendeja, Dejvis, Lesli Odom,Anja Tejlor Džoh, Mindi Kaling, Sintija Erivo, Den Livi, Regina Hal i muzičar H.E.R. takođe su ove godine ušli na Top 10 listu zbog toga što su zamenili ugodnu sportsku šik odećom.

- Niko nije imao više "vau" faktora ove godine od Zendeje, napisao je magazin o dvadeset petogodišnjoj glumici, misleći na njene izrezane haljine na crvenim tepisima.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina