TADA SAM ZNALA DA JE PRAVI: Aleksandra Prijović otkrila čime je suprug osvojio

Novosti onlajn

08. 09. 2021. u 17:00

ALEKSANDRA Prijović priznaje da se zaljubila u Filipa Živojinovića već na prvom sastanku, kada joj je kupio paket vode.

ТАДА САМ ЗНАЛА ДА ЈЕ ПРАВИ: Александра Пријовић открила чиме је супруг освојио

Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Pevačica kaže da ju je pastorak Lepe Brene tim poklonom oborio s nogu.

- Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da pijem i jedem, kako bi doneo kod mene u stan. Rekla sam mu da neću ništa, jer u početku, kada vam se neko sviđa, niste ni gladni ni žedni. Međutim, on je insistirao da mu kažem i ja sam rekla da pijem samo vodu. Kada sam mu otvorila vrata, videla sam da je doneo paket vode! Tim gestom me je kupio za ceo život, jer sam tada shvatila da obraća pažnju šta pričam. Pa ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu?!

Aleksandra kaže da je već tada shvatila da je Živojinović idealan muškarac za nju.

- Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Na njemu se vidi da je dobar. Uvek mi je bilo bitno da neko ima dobru dušu, a njegove oči zrače dobrotom. To sam primetila čim smo se upoznali - ispričala je Prija i dodala da je te noći pao prvi poljubac.

- Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. I danas pamtim svaki detalj te večeri, koja je bila savršena. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi. Tako je na kraju i bilo! Posle tri godine zabavljanja, Prija i Filip venčali su se 21. juna 2018. Sina Aleksandra dobili su 6. marta 2019. godine.

Filip i Aleksandra pre venčanja kupili su vilu na Bežaniskoj kosi koju su platili 500.000 evra.

Prija se takmičila u "Zvezdama Granda" i često je sretala Filipa.

- Iskreno, ne sećam se gde smo se Filip i ja upoznali. Godinama sam ga sretala na raznim mestima u prolazu. Viđali smo se kod Brene i Bobe na rođendanima i privatnim žurkama, na kojima sam često pevala. Medutim, to sve je bilo nekako u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja.

(ALO)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (3)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja