ĆERKE JELENE KARLEUŠE SLAVE ROĐENDAN! Pevačica ih ranom zorom odvela u jedan od najlepših gradova na svetu (FOTO)

Novosti online

07. 09. 2021. u 10:15

ATINA i Nika Tošić, ćerke pop zvezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića, danas 7. septembra proslavljaju rođendan i to na posebnoj lokaciji.

ЋЕРКЕ ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ СЛАВЕ РОЂЕНДАН! Певачица их раном зором одвела у један од најлепших градова на свету (ФОТО)

Foto: Instagram

Iako su tradicionalno na svoj rođendan godinama unazad imale bajkovitu proslavu sa porodicom i prijateljima, ovog puta će Atina i Nika rođendan provesti u jednom od najlepših gradova na svetu.

Naime, Jelena je svoje mezimice ranom zorom odvela na aerodrom, odakle su se uputile u Pariz.

Karleuša je momenat na aerodromu, pred put, zabeležila fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama i svojim ćerkama uputila nežne reči.

- Danas nam je divan dan! Moje bebe pune 12 i 13 godina. Mama vodi u Pariz - napisala je Karleuša uz fotografiju sa aerodroma.

Foto Instagram/karleusastar

 

Podsetimo, pevačica je veoma ponosna na svoje ćerke Atinu i Niku, a jednom prilikom je istakla da smatra da one vuku "skromni gen" koji zapravo poseduju ona i njen suprug Duško Tošić.

- Izuzetno sam ponosna na to što narod, ljudi, mediji vide kakva su deca Atina i Nika. Kako su lepo vaspitane, skromne, to je ono što ide iz kuće. Meni je bilo jako bitno da ono što sam ja kao dete dobila od moje majke, kao neko osnovno, kućno vaspitanje, da to imaju i Atina i Nika - ponosna je Jelena.

- One su devojčice kojima je priušteno sve, ali koje baš zato uopšte ne daju prioritet materijalnim stvarima. Nisu bahate, razmažene. Uvek su me nervirala razmažena i bahata deca koja žele sve i žele odmah, tako da sam malo i možda preterala sa Atinom i Nikom, jer one ne žele ništa i ne traže ništa i onda kada im dođe rođendan i kada ih pitam šta žele za rođendan, one ne mogu da smisle, što me frustrira, ali takva sam bila i ja kada sam bila mala. Mora da vuku taj "skromni gen".

- Takođe je i Duško odrastao vrlo skromno i neko ko je ni iz čega napravio veliko ime i karijeru. Atina i Nika nisu mogle da budu drugačije. Nama je porodični stub vrednosti jako bitan. Nikada ljude nisam gledala ni po kakvom opredeljenu, materijalnom statusu, boji kože, nacionalnoj osnovi, veroispovesti... Baš ih učim da budu kao ja. One su male, ali mislim da rastu u dobre ljude. Sutra mene neće biti, a one treba da menjaju svet - istakla je Jelena.

(Telegraf)

BONUS VIDEO - Atmosfera sa druge večeri Filmskih susreta u Nišu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu