MUSIC WEEK SLEDEĆEG VIKENDA: Novi datumi i raspored nastupa

Novosti online

26. 08. 2021. u 09:47

ZBOG najavljenog lošeg vremena sa kišom i niskim temperaturama, Belgrade Music Week, koji je trebalo da bude održan ovog vikenda, pomera se na sledeći, i biće održan 3. i 4. septembra u parku Ušće.

МУСИЦ WЕЕК СЛЕДЕЋЕГ ВИКЕНДА: Нови датуми и распоред наступа

Foto: Music veek

S obzirom na to da Music Week okuplja samo najveće regionalne zvezde, čiji su nastupi isplanirani nedeljama unapred, pomeranje festivala bio je veliki izazov, koji su organizatori uspešno prevazišli.

- Želimo da se zahvalimo izvođačima, njihovim menadžerima i celokupnim timovima, koji su dali sve od sebe da nastupi budu pomereni za sledeći vikend, kako bismo publici omogućili nezaboravan provod po lepom vremenu, bez kiše, blata, oluje. Zahvaljujemo se i publici na razumevanju, i sigurni smo da najveći broj posetilaca želi da festivalske večeri pamti po lepom vremenu i lepom provodu.

Pomeranje festivala donelo je i mogućnost da se na listu izvođača na dan otvaranja vrati i Coby, koji je najavio da će na Music Week-u premijerno izvesti svoju novu pesmu.

U petak, 3. septembra nastupaju: Coby, Voyage, Nucci, Senidah, Gazda Paja, Devito, Angellina, Tara i Anna Lazarević

U subotu, 4. septembra, nastupaju: Jelena Karleuša, Lexington, Edita, Hurricane, Kaya i Daniel Kajmakoski.

Svi koji su kupili ulaznice za bilo koji dan festivala, zaključno sa 26. avgustom, moći će sa tom ulaznicom da uđu oba dana Music Week-a, i petak i subotu.

Organizatori omogućavaju i povrat novca, a procedura za refundaciju je na ovom linku https://musicweek.rs/tickets 

Period važenja promo cena ulaznica produžava se do četvrtka, 2. septembra. 

Ulaznice se mogu nabaviti putem besplatne eFinity mobilne aplikacije, na fizičkim prodajnim mestima ili online na sajtu musicweek.rs. Promotivna cena redovne dnevne ulaznice je 490 RSD, cena Fan Pit dnevne ulaznice je 890 RSD, a dnevna VIP ulaznica je 2.490 RSD.

Više informacija o ulaznicama, programu i protokolu ulaska na festival je na sajtu musicweek.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KVALITETAN I SADRŽAJAN HOTEL U CENTRU HURGADE: Odličan izbor za odmor aktivnih porodica