PRINC HARI ĆE ZARADITI 100.000.000 FUNTI: Vojvoda se vraća u Britaniju poslom, posetiće kraljicu, Megan i decu ne vodi sa sobom

Novosti onlajn

16. 08. 2021. u 15:38

PRINC Hari (36) bi trebalo da se vrati u Veliku Britaniju i da se sretne sa kraljicom Elizabetom, ali sa filmskom ekipom i kamerama.

ПРИНЦ ХАРИ ЋЕ ЗАРАДИТИ 100.000.000  ФУНТИ: Војвода се враћа у Британију послом, посетиће краљицу, Меган и децу не води са собом

Foto: EPA

Vojvoda od Saseksa planira da se vrati u Ujedinjenos Kraljevstvo za vikend pred kraj godine, a sve zbog unosnog dila sa Netfliksom od 100.000.000 funti piše britanski The Mirror.

Naime, Hari (36) treba da se posveti organizaciji Inviktus igara posvećenim vojnim veteranima koje će se održati u Holandiji. U njegovom rasporedu stoji i da će posetiti baku posle svečanog govora u rehabilitacionom centru koji će biti snimljen, ali niko ne daje informacije hoće li se videti i sa bratom Vilijamom.

Kako navodi The Mirror, Hari će ženu Megan Markl (40) i decu Arčija (2) i bebu Lilibet ostaviti u Americi, u svojoj vili od 11.000.000 funti u Montestu i doleteti sa malom filmskom ekipom u Veliku Britaniju, tačnije Stanfor Hol.

Ekipa iz Arčvel produkcije snimaće u okviru višemilionskog ugovora sklopljenog prošle godine između Netfliksa i i Arčvel produkcije iz Saseksa, produkciju dokumentarnog filma o Inviktus igrama.

Režiraće ga britanski stvaralac dokumentaraca, tim koji je osvojio Oskara za film ''Beli šlemovi''.

Princ Hari dve godine je boravio u Avganistanu i još uvek je strastven prema Inviktus igrama koje je osnovao 2013. godine, nakon što je prisustvovao sličnim ratnim igrama u Americi, namenjene veteranima sa fizičkim i mentalnim invaliditetom.

Predsedavajući Inviktus fondacije je lord Čarls Alen obavestio je svo osoblje o događaju planiranom za vikend, koji će oblikovati planove za aprilske igre.

- Vojvoda od Saseksa dolazi kako bi se uverio da smo spremni jer su poslednje igre otkazane zbog Kovida. Nadamo se da će situacija u aprilu sledeće godine omogućiti da se igre održe po planu u Holandiji - rekao je jedan izvor za Sunday Express.

- Koliko smo razumeli, vojvoda će biti u pratnji male filmske ekipe, a sve da bi javnost saznala i videla koliko je predanog i teškog rada stavljeno u planiranje ovih igara (Inviktus) - završio je izvor.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)