ANA NIKOLIĆ PONOVO NA METI KRITIKA: Pevačica se skinula u kupaći pa izazvala lavinu komentara (FOTO)

Novosti onlajn

12. 08. 2021. u 16:16

PEVAČICA Ana Nikolić pohvalila se na društvenim mrežama zanosnom figurom u bikiniju, a provokativim kadrovima izazvala je lavinu komentara.

АНА НИКОЛИЋ ПОНОВО НА МЕТИ КРИТИКА: Певачица се скинула у купаћи па изазвала лавину коментара (ФОТО)

Foto: Printskrin/ananikolicofficial/instagram

Pevačica se snimila u ogledalu u tigrasti bikini i raširen ogrtač. Primetno je da Ana nema ni gram viška, ali nekima je zasmetalo to kako pevačica izgleda.

Narodu se ne može ugoditi, pa je Ana u periodu kada je imala višak kilograma bila na meti kritika, ali i sada kada je smršala.

"Top izgledaš", "Premršava si", "Vidi ti se svaka koska, nije lepo", "Bomba", "Nikad bolje nisi izgledala", "Ugoji se malo", "Preterala si sa mršavljenjem", "Viri ti butna kost", neki su od komentara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)