ONA JE PLITKA, HARIJU SAM REKAO DA ĆE MU UNIŠTITI ŽIVOT: Brat Megan Markl žestoko opleo po sestri, otkrio kako se ponaša prema porodici!

Novosti onlajn

09. 08. 2021. u 15:09

KAO što je njegova polusestra Megan sa porodicom prešla preko bare i svoje javne nastupe odlučila da koristiti za blaćenje kraljevske porodice, tako je Tomas Markl Džunior preplovio je Pacifik i svojih pet minuta slave iskoristio za blaćenje vojvotkinje od Saseksa.

ОНА ЈЕ ПЛИТКА, ХАРИЈУ САМ РЕКАО ДА ЋЕ МУ УНИШТИТИ ЖИВОТ: Брат Меган Маркл жестоко оплео по сестри, открио како се понаша према породици!

Foto: EPA

Osim što se njegova sestra po ocu udala za britanskog princa i što je 2019. godine nastupio na bokserskom turniru slavnih u Atlantik Sitiju pod nadimkom "Vojvoda", nije poznato čime je to Tomas Markle Džunior (55) zaslužio status slavne osobe, ali producenti australijskog rijalitija Veliki brat VIP uvrstili su ga među 12 slavnih ntakmičara prenosi Daily mail.

U prvom trejleru nadolazećeg zvezdanog rijalitija, u kom su među ostalim selebritijima Ketlin Džener i bivša politička pomoćnica bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa - Omarosa Manigault Njuman, Tomas Džunior daje da se nasluti kako će australijsku publiku uputiti u tajne kraljevske prodice.

Svojih prvih par sekundi slave Tomas je iskoristio kako bi Australijancima ukazao na to da je njegova 15 godina mlađa polusestra "plitka".

Sebe Tomas u najavi opisuje kao najvećeg brata od svih, a nije propustio priliku da se pohvali da je princa Harija upozorio da ne ženi Megan.

- Rekao sam princu Hariju: "Mislim da će ti uništiti život - govori Tomas dok izlazi iz limuzine pa objašnjava: "Vrlo je plitka".

Iako "rekao sam princu" zvuči moćnije, Tomas je Harija zapravo uoči kraljevskog venčanja 2018. godine upozorio rukom pisanim pismom da mu još nije kasno za da sve otkaže.

Pisao mu je i da Megan očito nije prava žena za njega i da je zvezda "Suitsa" ispodprosečna holivudska glumica C kategorije koja ne dobija uloge pa sad pokušava postati princeza.

Tomas Džunior nije dobio pozivnicu za kraljevskko venčanje, kao ni njegova sestra Samantha Markl koja je takođe u nekoliko navrata otvoreno govorila o svom otuđenju od Megan.

Veliki brat VIP nije prvi, a verovatno neće biti ni poslednji put da Tomas Džunior koristi ime i status svoje polusestre na neprimeren način u svoju korist.

Pre dve godine se pojavio u reklami za pivo sa slikom Megan Markl, u kojoj ga prikazuju u pokušaju krađe krune kraljice Elizabete II iz Bakingemske palate, ali umesto kraljičine krune odabrao je kutiju piva.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OTIŠLA PRERANO, U 47. GODINI: Poznata pevačica preminula u svojoj kući