CRNO-BELA LJUBAV: Nataša Bekvalac i reper Stefan Đurić Rasta snimili duet

V. N.

23. 07. 2021. u 12:18

KADA popularne estradne ličnosti objave duet, to po pravilu izazove veliku pažnju, pa nema sumnje da će se tako nešto desiti i sada. Glasove su "uskrstili" Nataša Bekvalac i Stefan Đurić Rasta, i snimili pesmu "Iz daleka", kao i spot.

ЦРНО-БЕЛА ЉУБАВ: Наташа Беквалац и репер Стефан Ђурић Раста снимили дует

Foto ATA Images

Duet će biti zvanično promovisan večeras pred novinarima i prijateljima na "Areni Ada" na Adi Ciganliji.

Kao što to često biva, fanovi su "zagolicani" najavom pred objavljivanje ove numere. Bekvalčeva je prvo na "Instagram" okačila crno-belu fotografiju njih dvoje, ali - bez glava. Ona je, pritom, u venčanici, što je jasna asocijacija na njen turbulentan privatni život, i tri braka koja ima iza sebe. U komentaru je napisala "Veruj mi da dobro vidim iz daleka". Za neke to jeste bila zagonetka, ali, mnogi su lako pogodili da se radi o Rasti. Usledio je, u četvrtak, novi post gde je otkriveno nekoliko sekundi pesme i spota.

- Dobro došli u naš crno-beli svet - počela je Nataša. - Za mene ovo je veliki izazov. Zaigrala sam na potpuno novom terenu i igrala najbolje što umem. Upoznala sam sva svoja lica, sa njima sedim za stolom. A sa druge strane stola, oni. Crni. Deluje robusno i hladno ali, ništa nije kao što izgleda. Sedite za naš sto, zažmurite i budite ono što jeste. Ovde nema straha. Niko vas neće osuditi, niko u vas prstom neće uperiti, jer ovde važi samo jedno pravilo - sloboda i ljubav. Uživajte, dame i gospodo, prijatan let vam želim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba