NATAŠA BEKVALAC SRUŠILA MIT O SEBI: "Da me vidite ujutru. nikada ne biste rekli da sam najizazovnija pevačica"

Novosti onlajn

22. 07. 2021. u 15:09

PEVAČICA Nataša Bekvalac posvetila se poslovnim obavezama, pa tako uveliko nastupa, a na jednom nastupu iznenadila je prisutne kada se pojavila u beloj haljini.

НАТАША БЕКВАЛАЦ СРУШИЛА МИТ О СЕБИ: Да ме видите ујутру. никада не бисте рекли да сам најизазовнија певачица

Foto: ATA images

- Pa, nije svaka bela haljina venčanica, bar u ovom slučaju. Mada, bilo ih je – kaže Nataša kroz smeh.

Novosadska pevačica je u poslednjim danima uživala na Jadranu sa ćerkama, Hanom i Katjom, a kako su obe imale priliku da se uvere kako izgleda mamino spremanje za jedan nastup, Nataša je otkrila da li je njena starija ćerka ostala pri odluci da zaplovi u pevačke vode.

- Kako izgleda taj moj svet i generalno moj posao ja sam joj pokazala još u nekoj šestoj godini, kada je njoj izgledalo sve bajno i sjano. Onda sam je povela sa sobom na jedan produženi vikend, i to kombijom sa bendom, i od tada je ekstremno promenila mišljenje – rekla je Bekvalčeva.

Ipak, ono što svi mogli da primete jeste da se Nataša pojavila u izazovnoj, crnoj kombinaciji, ali ona skromno otkriva da nije uvek najsigurnija kada je reč o njenom izgledu.

- Pa, ja nikad sebe nisam smatrala dobrom ribom. Neću da budem žrtva bilo čega, sigurno me ne biste doživeli kao najse*sipilniju kada biste bi me videli ujutru, raščupanu kako jurcam da l' da prvo napravim doručak, iznesem smeće ili izvedem pse, ili, ono, razmislim o svom životu – rekla je ona u "Premijeri".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)