SEVERINA GORI NA INSTAGRAMU: Pevačica objavila fotografije u bikiniju i oduševila pratioce

Novosti online

18. 07. 2021. u 13:49

SEVERINA (49) retko objavljuje fotografije u bikini izdanju, ali sad je to učinila i oduševila fanove.

СЕВЕРИНА ГОРИ НА ИНСТАГРАМУ: Певачица објавила фотографије у бикинију и одушевила пратиоце

Foto: Instagram/ severina

Fanove počastila nizom od čak pet slika. 

U crno-srebrnom bikiniju koji joj stoji kao saliven sela je na džet-ski i pokazala umeće na talasima, ali i vretenasto telo na kojem je teško pronaći manu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Lepota Balkana", "Goriš, ženo", "Predivna si", "Okej, nisam trepnuo", "Pa baš ti leži ovaj džet-ski, iskreno", "Kakvo telo, majko moja!", "Da mi je ovo telo na jedan dan", "Bolje džet-ski, nego jahta, hahaha", neki su od komentara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)