POSVETA RODNOM GRADU: Promocija singla "Beograde" Lene Kovačević večeras u Čačku

V. N.

18. 07. 2021. u 09:34

DžEZ i pop muzičarka Lena Kovačević objavila je singl "Beograde", koji su uradili njeni stari saradnici.

ПОСВЕТА РОДНОМ ГРАДУ: Промоција сингла Београде Лене Ковачевић вечерас у Чачку

Foto Irina Duplevskaja

Kompozitor, aranžer i producent je Darko Dimitrov, a tekst potpisuje Vladimir Danilović. Najavljeno je da će ova priča dobiti svoj nastavak na internacionalnoj sceni, kroz duet sa jednim poznatim turskim izvođačem.

Singl "Beograde" inspirisan je ljubavnom pričom dvoje stranaca. Lena kaže da je ovo za nju posebno važna pesma, jer je, kao neko ko je rođen u Beogradu, oduvek želela da ima numeru posvećenu rodnom gradu. Koncertnu promociju novog singla započeće večeras (20.00) u Čačku. Nastupiće na gradskoj plaži na Moravi, uz besplatan ulaz.

- Vidimo se uskoro u gradovima širom Srbije i regiona. Za nekoliko dana objavljujemo datume - najavila je Lena na "Instagramu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena