PLjUJE Srbe, a Srbi joj iz državne (opštinske) kase plaćaju da peva.

Komentari (5)

Vladimir

15.07.2021. 01:08

I gde je tu problem u Severini? Problem je u Srbima što plaćaju da je vide, čuju, tako da treba da pljujete Srbe a ne Severinu. Mala crtica iz života. FC Barcelona i FC Espanol su dva prvoligaša iz Barcelone. Barcelona je Katalonski klub a Espanol Asturijski tj. Španske krune. Kada se utakmica ova dva kluba odigrava na stadionu Espanola, da li znate koliko navijača Barcelone kupi karte za utakmicu? 0 (NULA!!) Šta vam to govori o samopoštovanju Katalonaca i samopoštovanju Srba? Okanite se pljuvanja drugih koji samo koriste srpsko udvorištvo i beskičmenjaštvo. Ogledalo je čudo izum, u njemu čovek može sve da vidi, treba samo da hoće.

SS

15.07.2021. 08:13

Karneval prošle godine nije ni održan zbog Korone. Jedan od koncerata koji je bio planiran je koncet Severine Kojić. Ovo je inače prvi put da će ova pevačica održati koncert u Vrnjačkoj Banji. A, pre Vrnjačke Banje više puta je u prethodnim godinama, pa i u prethodnoj deceniji održavala koncerte po Srbiji, a i u Areni u Beogradu. Zašto je sada Vrnjačka Banja na tapetu? Očigledno nekome smeta Boban Đurović, koji je od Vrnjačke Banje, uz pomoć saradnika i dovođenjem investitora, učinio da se od jednog ruiniranog mesta, napravi najpopularnija i najposećenija turistička destinacija u Srbiji, koja treba služiti na ponos ne samo Vrnjčanima, već i svim stanovnicma Srbije.

djordje

15.07.2021. 11:21

pa Severina sa srecom. U Srbiji mozete samo da volontirate i to ako nam se uklapa.. A u Vrnjacki Banju poslati inspekciju ,da im pruzi podrsku u kotroli narodnih para i Srpskih interesa kod dobrih Srba.

milena

15.07.2021. 11:24

Zasto neko u opste zove doticnu osobu da peva u Srbiji? Da li misle da ce im to znatno dopuniti kasu? Ko slusa tu vrstu muzike, ne znam ni gde bih je svrstala? Ali kad je vec tako, onda neka ih "Dere"! Koja li je to populacija koja voli limunade i boze od muzike?