NAŠA KUHINJA OSVAJA SVET: Peti rođendan jedinog domaćeg kulinarskog kanala Kičn TV

M. J. M.

03. 07. 2021. u 10:14

PRE pet godina, počeo je sa emitovanjem programa Kičn TV, jedini domaći kulinarski kanal, koji se u Srbiji nalazi u ponudi operatera MTS TV i Supernova.

НАША КУХИЊА ОСВАЈА СВЕТ: Пети рођендан јединог домаћег кулинарског канала Кичн ТВ

Nenad Gladić i Stevo Karapandža / Foto Kičn TV

Jedan je od najgledanijih kablovskih TV kanala u našoj zemlji i regionu, čemu su doprineli jezik koji svi razumeju, specijaliteti koje mogu svi da naprave od dostupnih namirnica, kontinentalni tradicionalni recepti, mediteranski mirisi od Venecije do Istanbula... Priliku da pokažu kulinarsko umeće, u proteklih pet godina, dobilo je više od 20 autora, a u planu je snimanje još šest novih serijala na jesen.

- Prozvodnja novih sadržaja nam je veoma važna, a konkurs za nove kuvare stalno je otvoren. Do sada smo snimili više od 50 serijala, sa više od 3.000 epizoda. Neverovatno je koliko je talentovanih mladih ljudi, koji, pored toga što fantastično kuvaju, imaju i šta da kažu. Drago mi je što smo na male ekrane vratili i neke stare majstore, kao što je čuveni Stevo Karapandža. Za naše gledaoce kuvaju i nove zvezde evropske gastronomije, poput Tomislava Gretića - kaže Siniša Đokić, direktor Kičn TV. - Napravili smo plan razvoja koji podrazumeva i tehničko osavremenjivanje, ali i plan snimanja novih formata kako bi upotpunili ponudu. Biće tu i Vranjanki, Zagrepčanki, Neolitske kuhinje, Sabihine sofre, Kuhinje juga, Lovačkih priča, za svakog ponešto. Malo je TV kanala koji mogu da se emituju u 4K tehnici, za šta smo mi spremni. Radimo i na pripremi za emitovanje na modernim platformama, za korisnike koji žele da nas gledaju na pametnim telefonima, tabletima ili kompjuterima. Želja mi je i da Kičn TV bude u ponudi svih relevantnih emitera u zemljama regiona.

Direktor Siniša Đokić / Foto Kičn TV

ZA ISTIM STOLOM NA BALKANU

DIREKTOR Kičn TV, Siniša Đokić, otkrio je da mašta o TV sadržaju za celu porodicu.

- Narodi regiona dele gastronomsku prošlost i mnoge životne navike, uz sve lokalne specifičnosti, a to je i naša ideja vodilja od samog početka. Hrana spaja ljude, pa verujem da ćemo se naći za "istim stolom".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba