BOGATI PREKO NOĆI: Serija "Kolo sreće" na jesen stiže na TV Prva

J. Banjanin

02. 07. 2021. u 11:39

ŠTA se dogodi kada vredna i skromna samohrana majka dvoje odrasle dece, koja se sama bori sa svim nedaćama života u malom mestu, doživi obrt kakav se dešava retkima i postane jedna od najbogatijih osoba u zemlji, saznaćemo od jeseni na TV Prva u novoj domaćoj seriji radnog naziva "Kolo sreće".

БОГАТИ ПРЕКО НОЋИ: Серија Коло среће на јесен стиже на ТВ Прва

Foto N. Skenderija

Snimanje prve sezone, koja će imati najmanje 200 epizoda, počelo je u četvrtak u studiju produkcije "Smart medija" u Beogradu. Scenario je adaptirao Dušan Janković, a režiju potpisuju Vladimir Aleksić i Milan Konjević.

- Serija prikazuje život u malom mestu pored Beograda u kome glavna junakinja radi na pijaci i od toga izdržava porodicu. Ona ima veoma jaku moralnu vertikalu, izuzetno je posvećena najbližima i upravo ona dobija glavnu premiju na lotou. Serija će najviše oslikavati kako izgleda transformacija, i da li uopšte postoji osoba koja ostvari ono što je svakome od nas životni san, da se obogati preko noći, kao i kako se menja ponašanje njene okoline shodno novom podatku - najavljuje Svetlana Drinjaković, direktorka produkcije "Smart medija".

Glavna uloga, Mare Raketić, pripala je našoj poznatoj glumici Neli Mihailović, koja ističe da joj je veliko zadovoljstvo što joj je ponuđen ovako zanimljiv i inspirativan lik.

- Mara je hrabra, jaka, stabilna i nadasve emotivna žena, koja ima tajnu grešku iz mladosti i pokušava da je ispravi. Ostala je bez muža i bori se za opstanak svoje porodice, i, u tim okolnostima dobija na lutriji i postaje veoma bogata. Da li će Mari taj novac pomoći da iskupi greh iz mladih dana i da li će stići do svog cilja, gledaoci će otkrivati tokom mnogobrojnih epizoda. Ovo je veliki zadatak i zalogaj za mene i očekujem da bude naporno, ali i da rezultat bude odličan i da okupi porodicu ispred TV ekrana, tako da jedva čeka sledeću epizodu - kaže Nela Mihailović.

Iz žanra telenovele, kako objašnjava rediteljski dvojac, serija prerasta u romantični triler, a kraj svake epizode biće napet i držaće nas u neizvesnosti. Scenarista Dušan Janković dodaje da "Kolo sreće" ima mnogo drame, mistike, intrige, ljubavnih zapleta i da će dati odgovor, koji je u današnje vreme izuzetno važan, da li smo zaista bogati, kada imamo sve ono što novac ne može da kupi.

EKIPA GLUMACA

ULOGE u seriji "Kolo sreće" će tumačiti i bard našeg glumišta, Vojislav Voja Brajović, kao i Ljiljana Dragutinović, Zoran Pajić, Jelica Sretenović, Ivan Zablaćanski, Ljubinka Klarić, Andrej Šepetkovski, Jana Milić Ilić, Goran Radaković, Vjera Mujović, Milenko Pavlović, Tijana Pečenčić, Dubravko Jovanović...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)