CRVENA HAVAJKA POSLE TAMNIH TONOVA: Nova pesma Borisa Novkovića, znanog po brojnim hitovima još iz doba Jugoslavije

V. N.

30. 06. 2021. u 10:37

KANTAUTOR Boris Novković najavio je novi studijski album još jednim singlom, "Ljeto je".

ЦРВЕНА ХАВАЈКА ПОСЛЕ ТАМНИХ ТОНОВА: Нова песма Бориса Новковића,  знаног по бројним хитовима још из доба Југославије

Foto Raul Brzić

Pevač i muzičar koji je slavu stekao u Jugoslaviji, u drugoj polovini osamdesetih, bio je autorski poprilično aktivan tokom pandemije.

Prvo je predstavio pesmu "Moj grad", nastalu u izolaciji. Usledio je "Dinamit" koji najbolje opisuje energiju predstojećeg albuma, pa romantična numera sa retro prizvukom, "Pun mjesec, ti i ja".

Nova pesma odiše vedrinom i pozitivnim vibracijama, a u spotu vidimo Novkovića u ne baš uobičajenom izdanju.

- Pored visoke temperature, na setu sam se preznojavao i od treme, jer su me prvi put u karijeri nagovorili da nosim jarke boje - priznaje Boris, kompletan autor numere. - Crvena havajka i plavi šorts bili su izazov za mene, s obzirom na to da sam čitavu karijeru proveo u tamnim tonovima. Gledanje na svet ružičastim naočarima još je lepše leti, u dobrom društvu i raspoloženju. Do novog albuma koji će izaći u septembru, uživajte u letu, širite ljubav i radost života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OTIŠLA PRERANO, U 47. GODINI: Poznata pevačica preminula u svojoj kući