BILI SU OMILJENI PAR U "PORODIČNOM BLAGU": Niko nije znao da su se voleli i privatno - ovo je tajna serije (FOTO)

Novosti onlajn

15. 06. 2021. u 21:31

JEDAN od najšarmantnijih likova u čuvenoj seriji „Porodično blago” do danas je ostala Žake — supruga Tike Špica, koju je maestralno odigrala glumica Biljana Nikolić.

БИЛИ СУ ОМИЉЕНИ ПАР У ПОРОДИЧНОМ БЛАГУ: Нико није знао да су се волели и приватно - ово је тајна серије (ФОТО)

Foto: RTS printskrin

Posebno su upečatljivi njeni urnebesni dijalozi s Predragom Smiljkovićem, popularnim Tikom, a ono što nije mnogo obožavalaca serije znalo jeste da je par bio u ljubavnoj vezi i van snimanja. To je pre nekoliko godina potvrdio i sam glumac.

Foto: Printskrin/Jutjub

- Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" - priznao je Smiljković.

- Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan - rekao je nedavno čuveni Tika.

Foto: RTS printskrin

Ova serija prikazivala se, inače, od 1998. do 2002. godine i reprizirana je nekoliko puta, zbog čega iznova dobija nove obožavaoce.

Biljana Nikolić je, inače, osim "Porodičnog blaga", igrala još u seriji "Agencija za SiS", a godinama je članica Kruševačkog pozorišta.

(Espreso)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna