ISPLIVALA FOTKA SA TAJNOG VENČANJA ANE SEVIĆ: Neobična venčanica i beli buket (FOTO)

Novosti online

11. 06. 2021. u 21:50

PEVAČICA Ana Sević i njen izabranik Danijel Nedeljković pre oko dve nedelje napravili su tajno venčanje, a ona je sada pokazala i kako su izgleedali tog dana.

ИСПЛИВАЛА ФОТКА СА ТАЈНОГ ВЕНЧАЊА АНЕ СЕВИЋ: Необична венчаница и бели букет (ФОТО)

Foto: Instagram

Ana je odabrala mini venčanicu, u ruci je držala buket belih božura, a Daniel se odlučio za suvu eleganciju i pored nje je stajao u odelu. Fotografiju je pevačica objavila na svom Instagramu, a čestitke i lepe želje su se smo nizale.

Svadba je bila kod Danielovih roditelja u selu Provo nadomak Šapca, bez muzike i sve je bilo u tajnosti, a kako je Ana rekla, slavlja nije bilo, osim skromnog ručka za najbliže.

Podsetimo, Ani je ovo drugi brak, a iz prvog braka sa pevačem Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu. Ana je u nedavnom intervjuu rekla da ne planira da ima samo dvoje dece, ali da istu želju ima i Daniel.

- Hvala dragom Bogu što mi je podario tako divnu i mirnu decu. Obe su zlatne i nemam s njima baš nikakvih problema. Baš bih mogla još petoro da rodim, samo da budu tako dobre kao moje ćerke. Daniel i ja smo razgovarali i oboje želimo veliku porodicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RETKO GA VIĐAMO: Ana Ivanović objavila sliku sa ocem - uz emotivnu poruku za rođendan (FOTO)