SVE U SKLADU SA STATUTOM: Predsednik UO Sokoja Nikola Čuturilo kaže da ih uvek opstruiše ista grupa autora

M. Ć.

05. 06. 2021. u 11:30

ROK muzičar Nikola Čuturilo Čutura, predsednik Upravnog odbora Sokoja, ističe da su sve odluke ove organizacije transparentne, i da se sve tekuće obaveze obavljaju u potpunoj saglasnosti sa svim stavkama statuta i drugih njihovih akata.

СВЕ У СКЛАДУ СА СТАТУТОМ: Председник УО Сокоја Никола Чутурило каже да их увек опструише иста група аутора

Foto Tanjug

- Organi upravljanja i stručna služba su u redovnoj konstruktivnoj komunikaciji i saglasju sa predstavnicima Zavoda za intelektualnu svojinu oko svih relevantnih pitanja - navodi za "Novosti" Čuturilo.

- Aktuelni saziv UO, Nadzornog odbora, kao i Saveta autora je na nedavno održanoj elektronskoj skupštini dobio mandate i poverenje ogromne većine kolega, članova aktuelnog saziva skupštine.

Njima u svakom trenutku odgovaramo za svaki segment našeg delovanja. Opstrukciju, koja dolazi od nekolicine uvek istih autora, ne bih komentarisao, jer ona stiže iz redova onih koji su godinama unazad bili članovi radnih tela Sokoja, a pre dve godine su na skupštini dobili gotovo plebiscitarno nepoverenje kolega.

Kao nezavisna i društveno odgovorna organizacija autora, poštujući sve odredbe naših akata, nastavićemo da u punom kapacitetu obavljamo sve svoje obaveze na unapređenju, rastu i razvoju Sokoja, u najboljem interesu svih naših članova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri